eppTec na 84. místě žebříčku nejvýznamnějších IT společností na českém trhu. Etablovaná ročenka ICT společností na českém trhu, CIO TOP 100 v červnu zveřejnila své výsledky hodnocení top IT společností se skvělým hodnocením pro společnost eppTec. 

Ročenka TOP 100 ICT společností v České republice zveřejnila v červnu 2024 své každoroční hodnocení ICT společností, které již opakovaně vydává od roku 1996. 

Společnost eppTec se mezi velkou českou konkurencí umístila na 84. místě, kde hlavním parametrem hodnocení je především obrat společnosti a meziroční růst. 

eppTec na českém trhu působí již od roku 2015 a kontinuálně se věnuje vývoji softwaru, digitalizaci procesů a řízení rozsáhlých transformačních projektů především v oblasti bankovnictví a finančních trhů. 

Václav Kandrnal, CEO a spoluzakladatel dodává: “Jsme velmi potěšeni aktuálním hodnocením CIO TOP 100. Naše umístění plně reflektuje naši pozici na trhu. Usilovně  dále pracujeme na rozvoji našich týmů pracujících v řadě oblastí pro největší české bankovní domy, stejně tak jako na rozvoji našeho produktu DecisionRules. Pevně věřím, že v následujícím roce se nám podaří důstojné umístění v žebříčku zopakovat.

Ročenka TOP 100 ICT společnosti v České republice je odborným přehledem, který mapuje ICT trh v ČR. Je založena na sběru údajů  dotazníků, jež přihlášené firmy samy aktivně dodávají. Pro zařazení do žebříčku jsou hlavním údajem tržby za poslední fiskální rok, dle kterého jsou také firmy v žebříčku seřazené.

Odkaz na ročenku ZDE.

O eppTec

Společnost eppTec vznikla v roce 2015 jako technologický startup s ambicí stát se respektovanou softwarovou společností přinášející inovace a pokročilé technologie, které zjednodušují každodenní procesy. V současnosti zaměstnává více než 80 odborníků v oblasti IT konzultací a vývoje, rozvíjí specializované cloudové a datové služby. Od roku 2022 dále pracuje na rozvoji a tržním úspěchu svého SaaS produktu DecisonRules.